30 Temmuz 2013 Salı

Fikri Akyüz: Today’s Zaman’ın Cemaat’e verdiği zararı, Sözcü gazetesi bile vermiyor

Fikri Akyüz
Gazeteci Fikri Akyüz, Mehmet Barlas’ın “Bu ilan neden “Today’s Zaman”da da yayınlanmadı?” başlıklı yazısı için twitter’da şu değerlendirmede bulundu:

“Mehmet Barlas, bu günkü yazısında Today’s Zaman’ı eleştiriyor, “Cemaat”i değil. Today’s Zaman’ın Cemaat’e verdiği zararı, Sözcü vermiyor! M. Barlas’ın bu gün Cemaat’in BAZI yazarlarını ve Today’s Zaman’ı eleştiren yazısının Cemaat’e olan katkısı,bu BAZI yazarlardan daha fazladır.

Yiğit Bulut’un Başdanışman olmasının AK Parti’ye verdiği zararı, Today’s Zaman BİLE vermiyor!!”

Kamış: Beğenmiyorsa kendisi bir cemaat kursun

Mehmet Kamış
Zaman gazetesinin Genel Yayın Müdür Yardımcısı Mehmet Kamış ise, twitter’da “Mehmet Barlas eleştirmesin, beğenmiyorsa cemaat kursun, en azından İngilizce bir gazete kursun. Mehmet Barlas, daha önce siyaseti eleştirenlere ‘eleştirme parti kur’ demişti, hatırlayacaksınız” diye yazdı.

Tevfik Diker ne yazacak?

Bu arada, 19 ve 20’nci dönem Manisa Milletvekili, akfikir.com’un başyazarı Tevfik Diker, twitter mesajında, muhtemelen Eylül ayında piyasaya çıkacağını belirttiği “Kurtlar Medyası” isimli kitabında ‘Aydın Doğan, Rahmi Koç, İnan Kıraç, İshak Alaton ve cemaat medyası ile bazı maskelileri deşifre edeceğini’ söyledi.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: