27 Mart 2013 Çarşamba

TFF U17 Grup Eleme Müsabakaları Yozgat’ta

Hakan Bektaş
Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş’ın Futbol İl Temsilcisi Şeref İbiş ile birlikte bulunduğu girişimler sonucunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), U17 Türkiye Futbol Şampiyonası Grup Eleme Müsabakaları’nın yapılacağı iller arasına Yozgat’ı da aldı.

Federasyon Başkanı Hakan Bektaş, müsabakaların yıllar sonra Yozgat’a verilmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi. Bektaş, 29-31 Mart tarihleri arasında Yozgat’ta yapılacak olan grup eleme müsabakalarına Kırşehir, Kırıkkale, Niğde ve Kayseri il şampiyonu takımların katılacağını bildirdi.

Yozgat’ta yapılan müsabakalarda şampiyonluk turunu atan takımların grup merkezlerinin de belli olduğunu belirten Bektaş, U15 Liginde şampiyon olan SHÇEKspor takımının 21-24 Mart tarihlerinde Aksaray’da, U17 liginde şampiyon olan Gençlerbirliği takımının 28-31 Mart tarihleri arasında Ordu’da, Büyükler Futsal Ligi’nde şampiyon olan Yozgat İl Özel İdarespor takımının da 9-11 Nisan’da Eskişehir’de müsabakalara katılacaklarını kaydetti.

 Bektaş, ”Yozgat’ı grup müsabakalarında temsil edecek olan takımlarımızın, kısıtlı imkânlarına rağmen başarılı sonuçlar alarak ilimize döneceklerine inanıyorum” dedi.

(Kaynak: sorgunpostasi.com)

Hiç yorum yok: