16 Kasım 2012 Cuma

Genç Saadet’liler İsrail’i protesto etti

Protesto eylemi
Saadet Partisi Yozgat Gençlik Kolları Başkanlığı, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hukuksuz askerî saldırıları protesto eylemi düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen eylemde, basın açıklamasının ardından İsrail bayrağı yakıldı ve İsrail aleyhine sloganlar atıldı. Saadet Partisi Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Toprak, yaptığı basın açıklamasında, İsrail’in Gazze saldırısına hiç kimsenin duyarsız kalmaması gerektiğini söyledi. Toprak, şöyle konuştu:

“Öteden beri terör devleti olduğunu söylediğimiz işgalci İsrail yine Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama girişti. Siyonist İsrail yönetiminin tahrip edilmiş Tevrat’tan esinlenerek blut sütunu adını verdiği kahpece saldırı Filistinli Müslüman halkın seçilmiş temsilcisi Hamas’ın öncü kadrosundan Ahmet Cebari ve birçok sivil şehit edildi. ABD’de Obama’nın ikinci kez başkan seçilmesiyle bölgede İsrail’in küstahça davranışlarının son bulacağının propagandasını yapanların nasıl bir hayal aleminde yaşadıkları bir kez daha ortaya çıktı. Kim ne derse desin ABD, İsrail’in bu davranışını görmezden gelecektir. ABD’de kim başkan olursa olsun eli kanlı İsrail’i desteklemeye devam edecektir. Çünkü ABD İsrail’de İslam düşmanlığı üzerinde ittifak etmişlerdir. Siyonizm’e hizmet etmeyi kendilerine en yüksek hedef seçmişlerdir. Halkımız bilmeli ki bu bölgede akan bütün kanın bütün iç savaşların ve bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak İsrail vardır. Siyonist İsrail yönetimi bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahiptir.”

Basın açıklamasının ardından Saadet Partili gençler kâğıttan yapılmış temsilî İsrail bayrağını yırtarak ateşe verdi. Grup tekbirler eşliğinde ‘kahrolsun İsrail’ şeklinde slogan atarak olaysız bir şekilde dağıldı.

Hiç yorum yok: