28 Mart 2012 Çarşamba

Sorgun’un genç tekvandocuları,
Millî Takım seçmelerine katılma hakkı kazandılar

Sorgunlu tekvandocular müsabakalarda 4 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya kazandılar

Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı, Çankırı’da düzenlenen ve 6 ilden 130 sporcunun katıldığı iller arası tekvando müsabakalarında 4 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı antrenörü Ahmet Turan Dinçer, ‘gençler’ kategorisinde Millî Takım seçmelerine katılmaya hak kazandıklarını belirterek, “Allah’a şükür verdiğimiz emekler boşa gitmiyor. Bu başarının elde edilmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen belediye başkanımıza sporcularım adına teşekkür ederim” dedi.

Ahmet Turan Dinçer, yaptığı açıklamada, Türkiye’de birçok derece yapmış sporcuların da katıldığı müsabakaların çok çekişmeli geçtiğini belirterek, “Sporcularımız, Türkiye Şampiyonaları öncesinde kendilerini deneme imkânı buldular. Seviyelerinin anlaşılması açısından güzel bir imkân değerlendirildi” diye konuştu.

Sporcuların aldıkları sonuçla moral depolayarak Sorgun’a döndüklerini ifade eden Dinçer, şunları söyledi:

“Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı olarak 2012 sezonuna çok iyi başladık. Gençlerde Millî Takım seçmesine hak kazandık. Katıldığımız ilk iller arası şampiyonada çok güzel sonuçlar aldık. Allah’a şükür verdiğimiz emekler boşa gitmiyor. 13 sporcu ile katıldığımız müsabakalarda 4 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya kazandık.

‘Gençler’ kategorisinde 52 kiloda Zeynep Yeter Alatan, 55’de Ahmet F. Güvenç, 63’de Nurullah Cankurtaran, 68’de Hayati Şevki Çetin birinci olurken, 55 kiloda ise Ayşen Gülsüm Altan, 63’de Yafes Murat, 45’de Muhammed Kandemir ikinci oldu. Büyükler kategorisinde ise 63 kiloda Bünyamin Altan, 74’de Mutlu Arslan ikinci oldu. 55 kiloda M.Enes Telli, 68’de Beytullah Direm üçüncü oldu.

Bu başarının elde edilmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen belediye başkanımıza sporcularım adına teşekkür ederim.”

Hiç yorum yok: