28 Mart 2012 Çarşamba

Ergin Koleji’nden 4 bin parçalık müze gibi sergi

Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, Çanakkale Boğaz Muharebelerinde kullanılan 4 bin adet eseri 4 Nisan’da Yozgat’a getirerek Celal Atik Spor Salonu’nda 5 gün boyunca sergileyeceklerini bildirdi. Acar, “Bu vesile ile tüm halkımızı bu eserleri görmeleri için davet ediyorum” dedi.

Eğitimciler Ergin Koleji’nde bir araya geldi

Yozgat Özel Ergin Koleji, Yozgat eğitiminden sorumlu idareci ve öğretmenleri, düzenlediği yemekte bir araya getirdi. Yemeğe, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, müdür yardımcıları Mahmut Bağcı, Süleyman Yurtsevdi, şube müdürleri Behçet Yayıkçı, Hacı Ömer Kartal, Eğitim Denetmenleri Başkanı Muzaffer Yaşar, Başkan Yardımcısı Şaban Dinçer, Kolej Müdürü Ali Acar ve öğretmenler katıldı.

Yemek sonrası değerlendirme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, kendisinin Yozgat’a yeni geldiğini ve Özel Ergin Koleji’ni 18 Mart’ta Çanakkale Savaşı’nın anlatıldığı ve ‘çok güzel’ bulduğu tiyatroyla tanıdığını söyledi. Saim Kuş, “Özel Ergin Koleji’nin başında ‘özel’ kelimesi olsa da bu okul bizim okulumuzdur. Verdiği eğitimlerle, düzenledikleri sosyal ve kültürel faaliyetlerle, Yozgat eğitimine büyük katkı sağlamaktadır. Eğitime verdiği katkılardan dolayı Özel Ergin Koleji’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’a teşekkür eden Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar da, kendilerini okullarında ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Acar, şunları söyledi:

Okulumuz Yozgat’ın hizmetindedir

“Özel Ergin Koleji olarak her yıl zaman zaman bu tür etkinlikler düzenleyerek eğitimcilerimizle bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Kolej olarak verdiğimiz eğitimle, düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle Yozgat eğitimine en iyi katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Okulumuz, fizikî yapısı ve sosyal donatıları ile çok iyi bir durumdadır. Okulumuzun spor salonu, konferans salonu, halkımıza açık olduğu gibi tüm okullarımızın Yozgat’ın hizmetindedir. Özellikle konferans salonu ve spor salonumuz sivil toplum kuruluşları ve okullarımız tarafından kullanılmaktadır. Spor salonumuzda turnuvalar düzenlenmektedir.

Müze gibi sergi

Yine kolej olarak 4 Nisan Çarşamba günü Celal Atik Spor Salonu’nda Çanakkale Savaşı’nı anlatan ve o zaman kullanılan 4 bin adet eser 5 gün boyunca sergilenecektir. Bu vesile ile tüm halkımızı bu eserleri görmeleri için davet ediyorum.”

Hiç yorum yok: