15 Mart 2012 Perşembe

20 yaşındaki genç, kendini ağaca asarak intihar etti

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde 20 yaşındaki Ali Yiğid adlı genç, ağaçta asılı olarak bulundu.

Yiğid ailesinin 4 çocuğundan biri olan Ali Yiğid’in hiç kötü alışkanlığı olmadığı ve yakın zamanda askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Çekerek İlçesi merkezinde ikamet eden Ali Yiğid isimli gencin, akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine ailesi polise başvurdu. Anne Zeynep ve Baba Memduh Yiğid, çocuklarının hayatından şüphe duyduklarını belirtip, polisten yardım talebinde bulundu.

Çekerek polisi başvuruyu değerlendirerek yaptığı araştırma sonunda gencin cesedine ulaştı. Yapılan incelemede Çekerek İlçesi Kayalar mevkiinde bir ağaca asılı olarak bulunan cesedin kayıp gence ait olduğu bildirildi. Ceset, ölüm sebebi belirlenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Askere gidecekti

Çekerek Belediyesi’nde işçi olarak çalışan Memduh ve eşi Zeynep Yiğid, geceden beri kayıp olan oğullarının bulunduğu haberi üzerine gittikleri Kayalar mevkiinde oğullarının ağaca asılı cesedi ile karşılaştı. Oğlunun cansız bedeni ile karşılaşan Zeynep Yiğid sinir krizi geçirdi. Yiğid ailesinin 4 çocuğundan biri olan Ali Yiğid’in hiç kötü alışkanlığı olmadığı ve yakın zamanda askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Hiç yorum yok: