3 Ağustos 2011 Çarşamba

Trafik kazası geçiren kadın, kendilerine yardım eden Yerköy halkına twitter’dan teşekkür etti

Geçen Pazartesi sabahı Erzurum’a giderken saat 4.40’ta Yozgat’ın Yerköy ilçesinde trafik kazası geçiren bir kadın, kendilerine her konuda yardımcı olan Yerköylülere twitter’dan teşekkür etti.

Kazazede kadın, “Yozgat / Yerköy halkını yardımseverliğinden ötürü kutluyorum, Allah onlardan razı olsun / Gecenin 4.40’ında kaza yerine Hızır gibi yetişen eli bastonlu yaşlı amca, seni Allah gönderdi bize..” diye yazdı.

“Jasminummmm” rumuzlu twitter kullanıcısı kadın, Pazartesi sabahı Yozgat’ın Yerköy ilçesinde geçirdikleri ve dört beş takla attıklarını belirttiği trafik kazası hakkında twitter’da şunları kaydetti:

Bizden önce bir çocuk vefat etmiş...

“Erzurum'a gitmek nasip olmadı.. Ölümden döndük, evimdeyim.. Şükürler olsun. Daha defterim kapanmamış.. Erzurum’a giderken Yozgat / Yerköy mevkiinde takla attık, çok şükür ufak tefek sıyrıklarla atlattık. Dün gece 4.40 yaptık, biraz da hız ve çakıl taşlarının kurbanı olduk sanırım. Bizden sonra bir araç daha kaza yapmış, bir çocuk vefat etmiş, biz sağ salim kurtulduğumuza şükrediyoruz. Olacakla öleceğe çare bulunmazmış, olan oldu artık, şükür ki bizlere bir şey olmadı. Birilerinin duasını almışız ki çok ufak tefek sıyrıklarla atlattık. Daha görecek günümüz varmış. Siz siz olun zemin tutum gücü az olan araçlarla hız yapmayın. Yozgat / Yerköy halkını yardımseverliğinden ötürü kutluyorum, Allah onlardan razı olsun.. Kelime-i şehadet getirmiştim o an akıl edip, ama ‘sen biraz daha yaşa’ dedi Rabbim, bekliyorum. Daha vaktimiz dolmamış.

Seni Allah gönderdi bize

Gecenin 4.40’ında kaza yerine hızır gibi yetişen eli bastonlu yaşlı amca, seni Allah gönderdi bize.. Erzurum’a giderken Yozgat / Yerköy civarında biraz yolun, biraz da hızın azizliğine uğrayıp dört beş takla attık hocam.. Kaza yaptık da o civarda halkı çok yardımcı oldu her konuda Allah razı olsun.. Rabbim korudu hocam. Araç pert oldu ve biz içinden sapasağlam çıktık, hala buna inanamıyoruz..”

Kazazede kadının “Gecenin 4.40’ında kaza yerine Hızır gibi yetiştiğini” belirttiği ve “Seni Allah gönderdi bize” diyerek minnettarlığını ifade ettiği “eli bastonlu yaşlı amca”nın kim olduğu merak ediliyor.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: