1 Ağustos 2011 Pazartesi

Süt tesisi 15 yıllığına kiraya veriliyor

Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü, Yozgat Et Kombinası Müdürlüğü bünyesinde bulunan süt tesisini 15 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale açtı.

Buna göre Merkez İlçe Mutafoğlu ikinci Mıntıka Mahallesi, Merdivenlikuyu Mevkisinde bulunan, mülkiyeti Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü’ne ait Yozgat Et Kombinası Müdürlüğü kampusunda kurulu, 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde ve 4 bin 3 metrekare, ayrık nizamda tek katlı fabrika binası ile tesiste bulunan süt ve yan ürünleri işleme makineleri kiraya verilecek.

İhale, 12 Ağustos 2011 günü saat 14.00′te kapalı teklif usulü ile Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. Teklifler İhale Komisyonu tarafından isteklilerin huzurunda açıldıktan sonra teklif sahiplerinin katılımıyla pazarlık ve/veya açık arttırma usulü ile sürdürülerek sonuçlandırılacak.

Aylık muhammen kira bedeli 30 bin lira olarak belirlenen ihalede istekliler, geçici teminat olarak en az 90 takvim günü süreli ve 180 bin lira tutarında teminat verecek.
Katılımcılar şartnameyi bedeli karşılığı, Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı’ndan temin edilebilecek. Şartnameye göre hazırlanacak teklif mektupları, 12 Ağustos 2011 günü saat 14.00′e kadar kuruma elden teslim edilecek.

Son teklif verme tarih ve saatinden sonra kuruma intikal edecek teklifler ile posta ve kargo kuruluşları ile gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

İhaleye katılmak isteyenler, 13 bin metrekare arsa alanı üzerine kurulu ve 4 bin 3 metrekare ayrık nizamda tek katlı fabrika binası için teklif verecekler. Kısmi olarak teklif verilmeyecek.

Hiç yorum yok: