29 Mayıs 2011 Pazar

Farklı Ülkücüler: Elimizdeki görüntüleri yayınlasak, MHP barajın altını değil dibini görür

Yayınladıkları görüntülerle MHP Yönetimi’nde istifalara sebep olan ve kendilerini “Farklı Ülkücüler / Başbuğ Ülkücüleri” olarak isimlendiren grup, amaçlarının MHP’yi barajın altında bırakmak olmadığını belirterek, ‘Elimizdeki görüntüleri yayınlasak, MHP barajın altını değil dibini görür’ mesajı verdi.

Sosyal paylaşım sitesi twitter’da röportaj formatında yayınlanan yazıda, “Hz. Osman’a küfreden, başörtüsüne küfreden, halkına küfreden Recai Yıldırım’a rahmet okutacak konuşmalar var orada” ifadesi kullanıldı.

Yazıda, 13 Haziran sabahına kadar mecbur kalmadıkça yeni görüntüler yayınlamayacaklarını belirten grup, yaptıklarını, ‘tüm vücudun kaybedilmemesi için urlu bölgeye neşter atmak’ olarak tanımlıyor ve “Asıl ameliyat 12 Haziran’dan sonra olacak” ifadesini kullanıyor.

“Teşkilatın en ücra köşesinden Bahçeli’nin Genel Merkez’deki katına kadar her yerde var olduklarını” ileri süren grup, şu iddiada bulundu:

“Tabana da çok yakınız, Bahçeli’ye de yakınız. O kadar yakınız ki, isim vermek istemiyorum, utanıyorum bunu da söylemeyi ama Bahçeli’nin en yakın adamının, ki neredeyse bunu da milletvekili yapacaktı, farklı cinsel tercihlerine kadar biliyoruz.”

Babahan’a kızan ülkücüler Star’ı basmıştı

Star gazetesi yazarı Ergun Babahan, 26 Mayıs tarihli yazısında “Doğrudan Devlet Bahçeli’yi hedef alan bu kasetlerde değişik türde ilişki görüntüleri olduğu iddiası da var” diye yazmıştı. Babahan’ın bu yazısına tepki gösteren yaklaşık 500 kişilik grup, 27 Mayıs’ta Star gazetesinin İstanbul Güneşli’deki merkez binasına saldırarak zarar vermişlerdi.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: