29 Mayıs 2011 Pazar

Bülent Arınç, Bursa’da piknik yapan Yozgatlıları ziyaret ederken MHP’liler tepki gösterdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa’nın piknik alanlarından Balat Ormanları’nda Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin pikniğine katılanları da ziyaret etti.

O sırada seçim çalışmaları sürdüren ve ziyaretlerde bulunan MHP üyeleri, hiçbir siyasî partinin piknik alanlarında konuşma yapmadığını ileri sürerek, Bülent Arınç’ın konuşma yapmasına tepki gösterdiler.

Yozgatlılar havaalanı istedi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa’nın piknik alanlarından Balat Ormanları’nda çeşitli derneklerin piknik etkinliklerini ziyaret ederek vatandaşlara seslendi.

Balat Ormanı’nda son olarak Bursa Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin pikniğine katılan Arınç, vatandaşların Yozgat’a havaalanı istemesi üzerine, “İnşallah, tabii hepsinin bir bedeli var. 12 Haziran’ı görürüz, ondan sonra bu havaalanı olur mu olmaz mı biliriz” dedi.

O sırada seçim çalışmaları sürdüren ve ziyaretlerde bulunan MHP üyeleri, hiçbir siyasî partinin piknik alanlarında konuşma yapmadığını ileri sürerek, Bülent Arınç’ın konuşma yapmasına tepki gösterdi.

Arınç, piknik alanından ayrılırken bir grup MHP’li ‘bozkurt’ işareti yaptı. Başbakan Yardımcısı Arınç da bu grubu eliyle selâmladı.

Hiç yorum yok: