29 Mayıs 2011 Pazar

Eskipazar Mahallesi’ne de doğalgaz geliyor

Eskipazar Mahallesi, hem altyapıya, hem asfalta, hem de doğalgaza kavuşuyor.

Yozgat Belediyesi, Eskipazar Mahallesi yolunda asfaltlama çalışması öncesi altyapı çalışmalarına başlarken Sürmeligaz da doğalgaz çalışmalarına başladı.

Eskipazar Mahallesi Muhtarı Ali Bakıcı, mahallerinin Yozgat’ın en eski mahallesinden birisi olduğunu belirterek, “Mahallemizin yolları bozulmuştu, belediye başkanımızla görüşerek yollarımızın yapılmasını istedik. Başkanımız da bizi kırmayarak çalışmaları başlattı. Şu anda parke taşları söküyoruz, daha sonra su ve kanalizasyon şebekesini yenileyip doğalgaz hattını tamamlayıp kısa bir sürede asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Eskipazar Mahallesi’nde ayrıca doğalgaz çalışmasının da başladığını belirten Muhtar Bakıcı, “Ana caddemizde belediye ekipleri parke taşları sökerken diğer caddelerimize de doğalgaz çalışması sürüyor. En kısa zamanda mahallemizin tüm altyapı sorununu çözerek modern bir mahalle hâline getireceğiz. Bize destek veren Belediye Başkanımız Yusuf Başer’e ve doğalgaz dağıtım şirketi elemanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: (haberfx.net)

Hiç yorum yok: