6 Kasım 2010 Cumartesi

Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı değişti

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı’na Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan’ı getirdi. Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk ise Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.

Geldiğimiz Alanya ile bıraktığımız Alanya arasında birçok fark var

Yozgat’a tayin edilen Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Alanya’da yayın yapan Kanal A televizyonuna yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“7 yılı aşın süredir Alanyamıza hizmet ettik. Bu süre boyunca Alanyamızın başta güvenlik sorunları olmak üzere yaşanılabilir bir kent hâline gelmesi için hep beraber çalıştık. Geldiğimiz Alanya ile bıraktığımız Alanya arasında birçok fark var. Alanya’nın huzurunu her zaman gözettik. Alanya’da yaşayan insanımızın, Alanya’da ekmeğini paylaşan, Alanya’nın geleceğinden beklentisi olan herkes, Alanya’nın üzerine titremeli. Bizler de bu anlayışla Alanyamızın sorunlarının üzerine eğildik. Beraber görev yaptığımız güvenlik güçleri, mülkî makamlar, mahallî idarelerle beraber uyumlu bir çalışma sergiledik ve Alanya’nın huzuruna önemli katkılar yaptığımızı düşünüyoruz hep beraber. Bundan sonraki çalışmalarımıza yeni görev yerimizde (Yozgat’ta) devam edeceğiz ama Alanya’da yargının alt yapısını, adalet teşkilatının alt yapısını yeniden kurmanın mutluluğu ve huzuru içindeyim. Bayrağı bundan sonraki arkadaşlarımıza gururla teslim edeceğiz. Ben bu vesileyle bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Alanyalılarımıza, Alanya’daki basın mensuplarımıza, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.” (Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: