24 Ağustos 2010 Salı

TSO, Tarım Fuarı düzenlemeye hazırlanıyor

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Yozgat Ziraat Odası, 23-26 Eylül tarihleri arasında 3 gün süreyle Tarım Fuarı düzenlemeye hazırlanıyor. Çiftçilerin fuara katılımının sağlanması için, yakın köylere servis düzenlenecek.

Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık, “İlimizde fuar düzenlemek oldukça zordur. Şehrimizde güzel bir fuar alanımız var, ancak yılda bir defa fuar düzenleniyor. Biz oda olarak burada fuar sayılarını artırmak istiyoruz. Birinci fuarımızı geçtiğimiz ay düzenledik, ikinci fuar için de çalışmalara başladık” dedi.

Özışık, firmaların Tarım Fuarı’na büyük ilgi gösterdiklerini belirterek, bu güne kadar fuar alanından bin 450 metre karelik alanın firmalar tarafından tutulduğunu kaydetti. Özışık, fuar günlerinde yakın köylere servisler düzenleyerek, çiftçilerin fuara katılımını sağlayacaklarını söyledi. Özışık, şunları kaydetti:

“Yozgat, tarım ve hayvancılık yönünden büyük bir potansiyele sahip. Ancak çiftçilerimiz, imkânsızlıklardan dolayı diğer illerde düzenlenen fuarlara gidemiyor, dolayısıyla teknolojiyi de yakından takip edemiyor. Bunun için teknolojik gelişmeleri, modern tarım alet ve ekipmanlarını ilimize getirerek, çiftçimizin bilgisine sunacağız. 23-26 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek tarım fuarına firmalardan ilgi büyük. Şu âna kadar fuar alanımızda bin 450 metre kare alan firmalar tarafından tutuldu. Fuar günlerinde ise biz de bir uygulama yaparak, yakın köylerimize servisler düzenleyerek, çiftçimizin fuara katılımını sağlayacağız.”

1 yorum:

Adsız dedi ki...

aman hiç bulaşmasınlar. ticaret ve sanayi fuarı açtılar da ne oldu? ellerine, yüzlerine bulaştırdılar..