13 Mayıs 2010 Perşembe

Bozdağ: İki ahlâksızlıktan bir kahraman çıkmaz

AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Deniz Baykala ait olduğu iddia edilen gizli kamera görüntülerinden dolayı hükümeti suçlayan Baykal ve CHP’lilere tepki gösterdi:

“Bu tür işlerin yapılması da, görüntülenip servis edilmesi de ahlâksızlıktır. İki ahlâksızlıktan bir kahraman çıkmaz.”

Baykal ve ekibinin kendilerini çamurun içine çekmek istediklerini ileri süren Bozdağ, ilk günden itibaren ilkeli duruş sergilediklerini hatırlattı. Bozdağ, “Elinde bilgi belge varmış. Elinizi tutan mı var? Gidin yargıya başvurun varsa” dedi.

Medyanın tavrını da eleştiren Bozdağ, “Ortada iki yönlü bir ahlâksızlık var. Oysa bazı medya organları, meseleyi sadece bir tarafa çekmek istiyorlar. Kimse heveslenmesin, iki ahlâksızlıktan bir ahlakî duruş, bir kahramanlık ve bir kahraman çıkmaz” diye konuştu.

Birilerinin bu tür kasetlerle siyaset dışına itilmek istenmesi gibi bir durum varsa buna da karşı olduklarını ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu:

“Biz hizmet üretmenin derdindeyiz. Bunu da sekiz yıl boyunca gösterdik. Böylesine ucuz yollara tevessül etmek ahlâksızlıktır. AK Parti’ye çamur bulaştırma gayreti de ahlaksızlıktır.” (habervaktim.com)