18 Aralık 2009 Cuma

Tarım Bakanı Eker, Başbakan’ın Trabzon gezisine katılınca, Yozgat heyetinin ziyareti ertelendi

AK Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun’un öncülüğünde, Yozgat’tan bir heyetin bu gün saat 10.30’da Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker’e yapması planlanan ziyaretin ertelendiği bildirildi.

Ziyaretin, Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker’in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ve Rize programlarına katılması sebebiyle ertelendiği öğrenildi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, daha önce mahallî basına gönderdiği bilgi notunda, Yozgat’ın sorunlarını ve taleplerini iletmek üzere belirlenen bir heyetin, 18 Aralık Cuma günü saat 10.30’da Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker’i ziyaret edeceğini duyurmuştu.

Heyette kimler yer alacaktı?

Milletvekili Coşkun’un bilgi notuna göre, Bakan Eker’i ziyaret etmesi planlanan Yozgat heyetinde şu isimler yer alacaktı:

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve bazı ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Avukat Yusuf Başer ve bazı ilçe başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Üzeyir Arslan ve 5 daimî üye, Yozgat İl Tarım Müdürü Abdullah Ertuğrul, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz.