30 Aralık 2009 Çarşamba

BBP İl Başkanı Uçar’dan Başer’lere:
Halkın sıkıntılarıyla daha yakından ilgilenin

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Fatih Uçar, vatandaşların kendilerine ilettiği sıkıntıları dile getirerek, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve İl Sağlık Müdürü Mustafa Uyanık’ı halkın sıkıntılarıyla daha yakından ilgilenmeye davet etti.

BBP Yozgat İl Başkanlığı, her ayın ilk pazartesi günü saat 19.00’da Yozgat halkının sıkıntılarını basın toplantısı ile dile getirme kararı aldı. İl Başkanı Fatih Uçar, bu amaçla düzenlediği basın toplantısında, İl Başkan Yardımcısı Durak Arıkan ile birlikte basının karşısına geçti.

Fatih Uçar, dün akşam parti binasında düzenlediği basın toplantısında, “Büyük Birlik partisi olarak halkımızdan bize ne gelirse bizler de bu vatandaşın sözcüleri olarak kamuoyuna ileteceğiz” dedi. Uçar, vatandaşların kendilerine ilettiği sıkıntıları dile getirerek, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve İl Sağlık Müdürü Mustafa Uyanık’ı halkın sıkıntılarıyla daha yakından ilgilenmeye davet etti.

İnsanlar sizi aralarında görmek istiyor

AK Parti İl Başkanı Avukat Yusuf Başer’e seslenen Uçar, şunları söyledi:

“Sayın Başkan, Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaş sizi görmek istiyor. Oto Pazarı’nda alıcı ve satıcı sizi bekliyor. Çocuk yuvasında yavrular, yaşlılar sizi merak ediyor. Sosyal yardımlaşma önünde sıra bekleyen Yozgatlılar sizi aralarında görmek istiyor.
Çarşamba Pazarı’nda vatandaşlar sizi bekliyor. Elinde torba, havanın kararmasını bekleyen, çöpten geçimini sağlayan insanlar sizi görmek istiyor. Banka önünde sıra bekleyen emekliler sizi bekliyor. Esnaf, sendikalar, işçiler; kısacası herkes sizi bekliyor. Başkan, neredesiniz? Artık vatandaşın tahammülü kalmadı.”

Yağmur yağınca Lise Caddesi’nde yürünmüyor

Konuşmasında Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer’e de seslenen Uçar, belediyenin sorumluluk alanındaki bazı konularda eleştirilerde bulundu. Uçar, şöyle konuştu:

“Belediye Başkanı Yusuf Başer Bey, esnafların müteahhitlerin, internet kafelerin, dershanelerin, sağlık ocaklarının bulunduğu Abide İş Hanı’nın ikinci katına geldiniz mi? Hatta çöp işlerinde görev yapan kardeşlerimizin büro olarak kullandıkları yere bir gelin ve rezilliği görün. Çöp ve pislikten geçilmiyor. Lise Caddesi’nde yağmur yağdığı zaman insanlarımız yürüyemiyor, bir Tıbbî Atık Tesisi var, evlere şenlik.

Sayın Başkan, şehrin merkezine ana yoldan gelip geçen Türkiye’nin seyrettiği eski Maliye binasını hiç mi görmüyorsunuz; acaba kimin üzerine uçacak?

Domuz gribi konusunda açıklama yapın

Konuşmasının sonunda İl Sağlık Müdürü Mustafa Uyanık’a “Müdür Bey, Yozgat’ta mısınız?” diye soran BBP İl Başkanı Fatih Uçar, ‘vatandaşın perişan’ durumda olduğunu ileri sürerek, şunları söyledi:

“Bir domuz gribi… Sizden ricamız, sağlığın en önündeki insan olarak lütfen çıkın vatandaşın önüne bir açıklama yapın. Sayın Müdürüm, vatandaş sizi tanısın. Lütfen insanların sağlığı ile ilgilenin çünkü bu sizin göreviniz.”