20 Eylül 2009 Pazar

Yozgat polisinden şeker ikramıyla trafik uyarısı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Ramazan Bayramı’nda trafik emniyetini sağlamak için mesai yapıyor. Ekipler, trafik uyarısı yapmak için durdurdukları sürücülerin bayramlarını kutlayıp şeker ikram ettikten sonra, hazırlanan broşürleri verip, trafik kurallarına uymaları için uyarıda bulunuyor. Bu arada, yapılan kontrollerde durdurulan sürücülerin büyük bölümünün emniyet kemerini takmadıkları tesbit edildi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik akışının yoğunlaştığı E-88 Karayolu üzerinde denetleme yapıyorlar. Ekipler, trafik uyarısı yapmak için durdurdukları sürücülerin bayramlarını kutlayıp şeker ikram ettikten sonra, hazırlanan broşürleri verip, emniyet kemeri takmayan sürücüleri uyarıyor.

E-88 Karayolu üzerinde 24 saat aralıksız olarak devam eden denetimlere katılan Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hüseyin Sağlam, Ramazan Bayramı süresince trafik kazalarının yaşanmaması için bir dizi ek tedbirler aldıklarını söyledi. Sağlam, şöyle konuştu:

“Bayram öncesi ve bayramın birinci günü genelde İstanbul başta olmak üzere batı illerinden doğu illerine yoğun bir trafik akışı yaşanmaktadır. Bu sebeple, geçiş noktasında bulunan Yozgat’ta herhangi bir olumsuzluk ve trafik kazası yaşanmaması için takviye ekiplerle trafik ekiplerimiz bütün güzergâhlarda tedbir almaktadır. Zaman zaman sürücülerimizi yollarda durdurarak bayramlarını kutluyor, şeker ikramında bulunuyoruz, trafik kurallarına uymalarını, hız sınırını aşmamalarını istiyoruz. Onlar da bu uygulamadan memnun kalıyorlar.”

Bu arada, yapılan kontrollerde durdurulan sürücülerin büyük bölümünün emniyet kemerini takmadıkları tesbit edildi.