13 Eylül 2009 Pazar

Vali Çiçek: Daha çok çalışma ve proje bekliyorum

Yozgat Valisi Amir Çiçek, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden daha çok özveri ve çalışma beklediğini söyledi. Orta Anadolu Kalkınma Birliği’nin (ORAKAB) Yozgat için bir şans olduğunu belirten Çiçek, “Artık sizlerden yeni projeler bekliyorum” dedi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde daire müdürlerine iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Yozgat Milletvekilleri Mehmet Çiçek ve Bakir Bozdağ, Vali Yardımcıları Mustafa İngenç, Atilla Selami Aban ve Hüseyin Konak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Engin Ünalan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, Belediye Başkan Vekili Enver Çakıroğlu, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, daire müdürleri, İl Genel Meclisi başkanı ve üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile mahallî ve ulusal basının temsilcileri katıldı.

ORAKAB Yozgat için bir şans

İftardan sonra bir konuşma yapan Vali Çiçek, sivil toplum örgütleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinden daha çok özveri ve çalışma beklediğini belirtti. Vali Çiçek, Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinin ortak olduğu Orta Anadolu Kalkınma Birliği’nin (ORAKAB) Yozgat için bir şans olduğunu belirterek “Artık sizlerden daha fazla çalışma ve yeni projeler bekliyorum” dedi.