13 Eylül 2009 Pazar

Siyasetçiler ve sivil toplum temsilcileri, Belediyenin geleneksel iftar yemeğinde buluştular

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, mülkî amirlere, daire müdürlerine ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine iftar yemeği verdi.

Kent Park Sosyal Tesisleri’nde dün akşam verilen iftar yemeğine Yozgat Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, vali yardımcıları, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Başer, “Buradaki amaç sadece iftar açmak değil, birlikteliği de sağlamaktır. Belediyemiz ve tüm kurumlarımız birlik ve beraberlik içerisinde Yozgat'a en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır” dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek ise, mübarek Ramazan ayında iftar yemeğinde hep birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Burada bulunan bütün kurum temsilcilerimize Yozgat’a verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Yozgat’ta yapılan hizmetlerin tamamının altında burada bulunan sizlerin imzaları vardır. Başta sayın valimiz olmak üzere, ilimize hizmet veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek de, Ramazan ayı dolayısıyla birçok iftar yemeğine katıldığını belirterek, şöyle konuştu:

“İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan öncesi gerekli yardımlar yapılmış, onlar da hiç şüphesiz şu anda evlerinde rahatlıkla iftarını yapmaktadırlar. Belediyelerimizin kurdukları çadırlarla da vatandaşlara sıcak yemek ikram edilmektedir. İlimiz Ramazanı birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktadır. Ben şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum.”