27 Eylül 2009 Pazar

Kütahya’ya tayin edilen İngenç’e veda yemeği

Yozgat Valisi Amir Çiçek, yardımcılarından Mustafa İngenç’in Kütahya Vali Yardımcılığı’na tayin edilmesi dolayısıyla bir veda yemeği düzenledi.

Yozgat Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde düzenlenen veda yemeğine Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Engin Ünalan, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı M. Celal Ertürk, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yavuz Karaaslan, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Recep Kılıç, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, Vali Yardımcıları A. Selâmi Abban, Hüseyin Konak ve Erdoğan Turan Ermiş, daire müdürleri ve Valilik personeli katıldılar.

Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, yemekte yaptığı konuşmada, mensubu bulunduğu mülkî idare mesleğinde Türkiye’nin 19 ayrı yerinde görev yaptığını belirtti. İngenç, Yozgat’ta görev yaptığı 2 yıl gibi kısa bir süre içinde kalıcı ve güzel dostluklar edinmenin mutluluğunun yanı sıra, Yozgat’tan ayrılmanın da üzüntüsü yaşadığını söyledi. Yozgat Valisi Amir Çiçek de, Yozgat’taki hizmetlerinden dolayı Vali Yardımcısı Mustafa İngenç’e teşekkür ederek, Kütahya’daki yeni görevinde başarılar diledi.