22 Eylül 2009 Salı

Baydiğin beldesi, sağlık ocağına kavuştu

Yozgat’ın Aydıncık ilçesine bağlı Baydiğin Beldesi, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Kültür ve Sünnet Şöleni”ninde Sağlık Ocağı’na da kavuştu.

100 çocuğun sünnet olduğu Baydiğin 3. Kültür ve Sünnet Şöleni’ne, Yozgat Valisi Amir Çiçek, AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Aydıncık Kaymakamı Taner Tengir, İl Genel Meclisi Başkanı Üzeyir Arslan, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ali Polat, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve belde halkı katıldı.

Vali Amir Çiçek, şölende yaptığı konuşmada, geçen yıl İlköğretim Okulu’nun açılışını yaptıklarını hatırlatarak, “Beldeye hizmetlerinden dolayı belediye başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ da yaptığı konuşmada, ülkemizde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da ciddi ve önemli gelişmeler yaşandığını anlattı.

Baydiğin, Sağlık Ocağı’na kavuştu

Daha sonra, Sağlık Ocağı’nın açılışı gerçekleştirildi. Vali Çiçek, yaklaşık 4 bin nüfuslu beldeye yakışır bir Sağlık Ocağı kazandırdıklarını, binanın 234 bin TL’ye malolduğunu söyledi. Baydiğin Sağlık Ocağı’nda 1 doktor ve 3 görevli hizmet verecek.