31 Ağustos 2009 Pazartesi

Vali Çiçek’ten hayırseverlere çağrı

Yozgat Valisi Amir Çiçek, bütün hayırsever vatandaşlara bir çağrıda bulunarak, Kasım ayında açılması planlanan Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne destek olmalarını istedi. Vali Çiçek, “Yozgat insanını büyük şehirlerdeki hastane sıralarından kurtarmak için çok güzel bir fırsat olan bu hastanemize yardım konusunda bütün Yozgatlı dernek, oda ve sivil toplum örgütlerini göreve davet ediyorum” dedi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevini bir süre vekâleten yürüttükten sonra dekanlığa atanan Prof. Dr. Hasan Zafer Acar’ı makamında ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Vali Çiçek, ziyareti vesilesiyle, Kasım ayında açılması planlanan Tıp Fakültesi Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Çiçek, Prof. Acar ile makamında yaptığı görüşmede, “Göreve başladığı günden itibaren üstün gayret ve fedakârca çalışan Prof. Acar Hocamızı, bugüne kadar vekâleten yürüttüğü dekanlık görevine asaleten atanmasından dolayı kutluyorum” dedi.

Bozok Üniversitesi’nin kuruluşundan bugüne kadar, başta Rektör Prof. İnci Varinli olmak üzere bütün üniversite personelinin canla başla çalıştığını dile getiren Vali Çiçek, “Bu çalışma karşılığında bizler de onlara destek konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Hayırseverlere çağrı

Vali Çiçek, yapımı devam etmekte olan Tıp Fakültesi Hastanesi’ne hayırsever vatandaşların destek olmaları için çağrıda bulundu. Hayırsever vatandaşların destek olmaları hâlinde hastanenin hem daha kısa sürede tamamlanacağına hem de çok daha ileri teknoloji ile donanmış modern bir görünüm alacağına inandığını ifade eden Çiçek, şöyle konuştu:

“Yozgat insanını büyük şehirlerdeki hastane sıralarından kurtarmak için çok güzel bir fırsat olan bu hastanemize yardım konusunda bütün Yozgatlı dernek, oda ve sivil toplum örgütlerini göreve davet ediyorum.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Acar ise, “Üniversitemizin kuruluşundan bu yana göstermiş olduğu yakın ilgiden ve hastanenin üniversitemize kazandırılmasında gösterdiği üstün gayretlerden dolayı Valimiz Sayın Amir Çiçek’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

AK Parti il teşkilatına ziyaret

Yozgat Valisi Amir Çiçek, bu gün AK Parti İl Teşkilatı’nı da ziyaret ederek, il Başkanlığı görevine atanan Avukat Yusuf Başer ve yeni Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vali Çiçek, Yozgat’ta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) yönetim kurullarının yeni oluştuğunu hatırlatarak, “Hem MHP hem de AK Parti il yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulup yöneticilerle tanışmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ise, ziyaretlerinden dolayı Vali Amir Çiçek’e teşekkür etti.