1 Eylül 2009 Salı

Nalcı: Uyuşturucuya, fuhuşa meydan vermeyeceğiz

Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, üniversite olan illerde bazı art niyetli insanların rant hesapları olduğuna dikkat çekerek, “Bu rant hesaplarını yok etmek için, gençlerle el ele vererek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizde uyuşturucuya, fuhuşa, tâcize, herhangi bir olumsuzluğu meydan vermeyeceğiz” dedi.

Art niyetliler karşısında herhangi bir şekilde zor durumda kalan gençlerin her zaman kendilerinden yardım isteyebileceklerini belirten Nalcı, 24 saat boyunca gençlerin yanında olacaklarını söyledi.

Emniyetten “Yozgat’a Hoş Geldiniz” kampanyası

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, Bozok Üniversitesi’ne kayıtların başlamasıyla birlikte, üniversite öğrencilerine yönelik art niyetli ve illegal yollardan menfaat temin etme amacı taşıyan muhtemel faaliyetlere karşı bazı tedbirler aldı.
...

Üniversite öğrencilerine yönelik olarak “İlimize Hoş Geldiniz” kampanyası başlatan Emniyet Müdürlüğü, polisin yetki ve sorumluluk alanına giren konularda herhangi bir şekilde sıkıntıya düşen gençlere yardımcı olmak amacıyla, bazı afiş ve broşürler bastırdı. Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, başlattıkları çalışma hakkında şu bilgileri verdi:

Uyuşturucuya, fuhuşa, tacize meydan vermeyeceğiz

“Bu kampanyadaki amacımız, üniversite olan illerde bazı art niyetli insanların rant hesapları vardır. Bu rant hesaplarını yok etmek için, gençlerle el ele vererek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizde uyuşturucuya, fuhuşa, tacize, herhangi bir olumsuzluğu meydan vermeyeceğiz.

‘155 Polis İmdat’ telefonu hizmetinizde

Bu konuda gençlerimizden de yardım bekliyoruz. Gençlerimiz herhangi bir olumsuzlukla karşılaştıklarında, kendilerinden yararlanmak isteyenler olduğunda bize baş vurmalarını ve ‘155 Polis İmdat’ telefonunu aramalarını istiyoruz. Ayrıca, broşürlerde Emniyet Müdürlüğümüzün e-mail adresi, internet adresimiz ve telefonumuz bulunmaktadır. Gençlerimiz bu telefona ulaşabilirler. Kesinlikle bilgiler, bilgi aktaran kişi ile bizim aramızda kalacaktır ve ekiplerimiz olaya gerekli müdahaleyi yapacaktır.

24 saat gençlerin yanındayız

İlimizdeki bu huzur ve güvenin bozulmaması için öğrencilerimiz, bizlerin kendilerinin yanında olduğumuzu bilsinler. Biz 24 saat onların yanındayız.”