22 Haziran 2009 Pazartesi

MHP Boğazlıyan İlçe Başkanlığını Bozyokuş kazandı

MHP Boğazlıyan İlçe Kongresi’nde yapılan seçimi Tuncer Bozyokuş kazandı. 154 oy alan Bozyokuş, MHP’nin yeni ilçe başkanı oldu. Diğer adaylar Yusuf Budak 123, Tuğrul Koçak ise 26 oy aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Boğazlıyan İlçe Kongresi, geçen haftasonu Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.

Ekici ve Çakır kongrede

Kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, MHP Merkez İlçe Başkanı Fuat Sedef, eski MHP İl Başkanı Mehmet Ali Çakır, beldelerin belediye başkanları ile delegeler ve davetliler katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığı’na Milletvekili Mehmet Ekici, MHP Merkez İlçe Başkanı Fuat Sedef, eski MHP İl Başkanı Mehmet Ali Çakır ve Avukat Adnan Serbest oybirliği ile seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan Milletvekili Mehmet Ekici, 29 Mart Mahallî İdareler Seçimi’nde MHP’nin Boğazlıyan’daki gücünün ateşlediğini ifade ederek, ilçe halkının gösterdiği özveriye ve başarıya teşekkür etti.

Ekici’den Çelikadam’a plaket

Kongrede, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, bugüne kadar gösterdikleri başarı sebebiyle, Eski MHP ilçe Başkanı Mustafa Çelikadam ve Yönetim Kurulu’na plaket verdi.

Çelikadam ise, partililere dönerek, “Arkadaşlar, bu plaketi, çizgisinden hiç sapmamış ülküdaşlar adına alıyorum ve sizler adına alıyorum” dedi. Bu açıklaması alkışlarla karşılanan Çelikadam, Milletvekili Ekici’nin kendisi ve delegeler üzerinde baskı kurduğunu ileri sürerek, ilçe başkanlığı görevinden istifa etmişti. (Fotoğraf: Boğazlıyan TV)

Yeni Başkan Bozyokuş

368 delegeden 305’inin oy kullandığı kongrede Tuncer Bozyokuş 154, Yusuf Budak 123, Tuğrul Koçak 26 oy aldı. 2 oy da geçersiz sayıldı.

Tuncer Bozyokuş’un İlçe Başkanı seçildiği kongrede yeni Yönetim Kurulu da belirlenmiş oldu. Yeni yönetim, Abdullah Özkan, Tuna Çetin, Mehmet Ali Akça, Selahattin Demiroğlu, Yusuf Çavuşoğlu, Atalay Eryılmaz, Adem Özsoy, Cengiz Akbaba, Neşet Aksan ve Ersoy Erdinç’ten oluşuyor.

Bozyokuş: MHP’ye gönül verenlere kapımız açık

Oylama sonucunda MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı seçilen Tuncer Bozyokuş, yaptığı teşekkür konuşmasında, kazananın MHP olduğunu ifade ederek, “Bundan sonra partimizin iktidar yolunda oy potansiyelini daha da büyütmek için çalışacağız” dedi.

Artık yeni bir dönemin başladığını ifade eden Bozyokuş, partide birlik ve beraberlik içerisinde çalışılacağını belirterek, diğer adaylar Yusuf Budak ve Tuğrul Koçak’a da teşekkür etti. Bozyokuş, MHP’ye gönül verenlere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu dile getirdi.

Kongre sonunda, Tuncer Bozyokuş, Yusuf Budak ve Tuğrul Koçak, el ele tutuşarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

(Kaynak: Boğazlıyan Çağlayan Gazetesi)