13 Kasım 2008 Perşembe

Rektör Varinli: Akdağmadeni halkının öğrencilerimize yaklaşımından memnun değiliz

Yozgat Bozok Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi halkının yüksek okul öğrencilerine yaklaşımından şikâyet etti.

Varinli, öğrencilerden de rahatsız oldukları konuları ilçe yöneticilerine bildirip, çözümünü istemelerini istedi.

Akdağmadeni ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan 60 yatak kapasiteli yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu, düzenlenen törenle açıldı.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, açılış törenine katılmak üzere geldiği Akdağmadeni ilçesinde Kaymakam Erhan Günay ve Belediye Başkanı Suphi Daştan’ı makamlarında ziyaret etti.

Daha sonra Zirve Kitap Kırtasiye tarafından yaptırılan 60 yatak kapasiteli Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu binasının açılış törenine katılan Varinli, burada yaptığı konuşmada, “Ben Yozgat’tayım ama kulağım burada; ilçe halkının öğrencilerimize yaklaşımından memnun değiliz” dedi. Varinli, öğrencilerden de rahatsız oldukları konuları ilçe yöneticilerine bildirip, çözümünü istemelerini istedi.

Daha sonra yurt binasının açılışını yapan Varinli, önce yurt binasını, daha sonra da Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu’nu gezip, öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Hiç yorum yok: