12 Ağustos 2015 Çarşamba

E-88 yolu çalışmalarının yavaşlığından yakınan Vali Yazıcı, müteahhitleri Bakan Bilgin’e şikâyet etti

Bakan Bilgin, çalışmalar hakkında Vali Yazıcı'dan bilgi aldı
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Şırnak’ta şehit düşen Özel Harekât polisi Savaş Akyol’un Şefaatli İlçesi’nde düzenlenen cenaze törenine katıldıktan sonra Vali Abdulkadir Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.  Vali Yazıcı, çalışmaları devam eden E-88 duble yolun yapım çalışmalarının çok yavaş ilerlediğini belirterek, müteahhitlerden şikâyette bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in ziyaretinde Vali Yazıcı, Bakanlığın Yozgat’ın gelişmesine sağladığı katkılardan dolayı Bakan Feridun Bilgin’e şükranlarını sundu. Yazıcı, Bakan Bilgin’e ayrıca İl genelinde yürütülmekte olan proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bakan Bilgin’e Aydıncık ilçesi Şebek yolunun karayolları ağına alınmasından dolayı teşekkür eden Vali Yazıcı, ayrıca Şefaatli-Mucur arasındaki yolun öneminden de bahsederek bu yolun da yapılmasını istedi. Yazıcı, çalışmaları devam eden E-88 duble yolun yapım çalışmalarının çok yavaş ilerlediğini belirterek, müteahhitlerden şikâyette bulundu.

Bakan Feridun Bilgin’in valilik ziyaretinde, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Celâlettin Lekesiz, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektör Salih Karacabey, İl Genel Meclis Başkanı Halil Şahbaz, AK Pati İl Başkanı Harun Lekesiz de bulundu.

Hiç yorum yok: