30 Temmuz 2015 Perşembe

Yozgat TSO, ORAN ve YDO, Bursa ve İnegöl TSO’larına Yozgat’ın yatırım imkânlarını anlatacak

TSO Başkanı Metin Özışık
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, yatırımcı işadamları için Yozgat’ın birtakım avantajlar sunduğunu belirterek, bu avantajları anlatmak için Bursa ve İnegöl’de sunum yapacaklarını bildirdi. Yozgat’ın 5’inci teşvik bölgesinde, organize sanayi bölgesinin de 6’ıncı teşvik bölgesinde olmasının yatırımcıya büyük avantajlar sağladığını belirten Özışık, şu değerlendirmede bulundu:

“Yozgat, Türkiye’nin tam ortasında bir yerdir. Ankara’ya 200 kilometre mesafededir. Yine ilimiz, Samsun’a 279, Mersin’e 450 kilometre mesafededir. Ulaşım kolaydır. Hızlı tren inşaatı hızla sürmektedir. Bu sebeple ilimiz, yatırım yönünden cazip bir yerdir.”

Özışık, Yozgat’ta yatırım yapmak isteyen müteşebbislere oda yönetimi olarak her türlü desteği verdiklerini belirterek, “Yatırımcı bize gelmiyorsa biz onlara gideriz. Bundan sonra bu tür çalışmalara daha da yoğunluk vereceğiz” dedi.

Bursa’da düzenleyecekleri tanıtım toplantısının 2 gün süreceğini kaydeden Özışık, bu gün Bursa’da, yarın ise İnegöl’de Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş adamlarına sunum yapacaklarını söyledi.

Tanıtım heyetinde TSO Genel Sekreteri Ziya Saydam, Yatırım Destek Ofisi (YDO) Uzmanları ve ORAN Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Yozgat Koordinatörü Timur Yıldız yer alıyor.

Hiç yorum yok: