17 Nisan 2013 Çarşamba

Yerköy Belediyesi’ne 1 milyon Liralık haciz

Emrebaş İnşaat, Yerköy Belediyesi'ni icraya verdi
Yerköy Belediyesi’nden alacaklı olduğu KDV hariç 717 bin 834 Lira’yı istemek için belediyeye gittiğinde kovulduğunu iddia eden Emrebaş İnşaat yetkilisi Sinan Emrebaş, belediyeyi icraya verdi. Yerköy İcra Dairesi, belediyenin vadeli-vadesiz mevduatları, döviz hesapları ve her türlü alacakları üzerine haciz konulmasını istedi.

Seçim öncesi kötü puan

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde kanalizasyon ve yağmurlama alt yapısında kullanılan beton boru, kum ve çakıl malzemeleri temini işini yapan Emrebaş İnşaat, Yerköy Belediyesi’nden KDV hariç 717 bin 834 alacağını tahsil edemeyince icraya verdi.

Yerköy İcra Dairesi, Halk Bankası Yerköy Şube Müdürlüğü’ne gönderdiği icra yazısında, borcundan dolayı belediyenin vadeli vadesiz mevduatları, döviz hesapları ve her türlü alacakları üzerine haciz konulmasını istedi.

Emrebaş İnşaat yetkilisi Sinan Emrebaş, Yerköy’de kanalizasyon yağmurlama altyapısında kullanılan beton boru, kum, çakıl malzeme temini işini yaptığını belirterek, “Belediyeden paramı istediğimde Belediye Başkanı tarafından belediyede kovuldum. Ben de hakkımı aramak için belediyeyi icraya verdim” dedi.

Kendilerinin Yerköy’de yağmur çamur demeden çalıştıklarını vurgulayan Emrebaş, belediyenin kendilerini mağdur ettiğini söyledi.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Hiç yorum yok: