30 Nisan 2013 Salı

TCDD Yozgat 2. Bölge Müdürlüğü,
eski hükümlü demiryolu işçisi alacak

Son başvuru 8 Mayıs
TCDD Yozgat 2. Bölge Müdürlüğü, Yerköy Depo Müdürlüğü’nde demiryolu hattı bakım onarımcısı olarak çalıştırılmak üzere, eski hükümlü veya terörle mücadelede malûl sayılmayacak şekilde yaralanan işçi alacak.

İşçilerde, yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde yol bakım ve onarım işlerinde en az 6 ay tecrübeli olmak şartı aranıyor. Başvuruların en geç 8 Mayıs 2013 tarihine kadar yapılması gerekiyor.

İŞKUR İl Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, TCDD Yozgat 2. Bölge Müdürlüğü, İŞKUR tarafından gönderilecek olan listeleri esas almak suretiyle talep sayısının üç katı oranında sözlü sınava katılacakları noter huzurunda kura çekimi yaparak belirleyecek. Kura, 28 Mayıs 2013 tarihinde saat 10:00’da noter huzurunda çekilecek.

Nihai listede yer alacak adayların adreslerine tebligat gönderilecektir. Nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava katılmak için, tebligatta belirtilen ve TCDD web sitesinde yayınlanacak olan tarihler arasında istenilen belgeleri, TCDD işletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Talatpaşa Bulvarı No:3 Gar / Ankara adresine gelerek teslim edecekler. Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacak.

İşe alınan işçiler, 4 aylık bir deneme sürecinin ardından, 4857 sayılı iş kanununa tabii olarak görev yapacaklar.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: