24 Mart 2013 Pazar

Necla Çapanoğlu, dualarla toprağa verildi

Necla Çapanoğlu'nun cenaze namazı, İstanbul'da Ömer Duruk Camisi'nde kılındı
23 Mart Cumartesi günü İstanbul Ataköy’deki evinde vefat eden Necla Çapanoğlu’nun cenazesi, Bakırköy ilçesi Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Yozgat eşrafından Ceritzade Şükrü Efendinin kızı, Çapanoğlu Muhlis Bey’in gelini, Muammer Çapanoğlu’nun eşi ve “Yozgat” gazetesinin yazarlarından Abdulkadir Çapanoğlu’nun annesi Necla Çapanoğlu’nun cenazesi, Çobançeşme’deki aile kabristanında toprağa verildi.

Necla Çapanoğlu'nun cenaze merasiminden
Prof. Dr. Hakkı Acun

1 yorum:

Unknown dedi ki...

NECLA ÇAPANOĞLU YENGEMİN RUHU ŞAD OLSUN
Çapanoğlu Muhlis Bey ve Saadet Hanım’ın oğlu, Dayım Muammer Çapanoğlu’nun değerli eşi Çapanoğlu Leyla Hanım ve Ceritzade Şükrü Efendi kızı Necla Cerit-Çapanoğlu Ablamızın vefatı hepimizi son derece üzmüştür. Oğlu Abdulkadir Çapanoğlu ve kızı Saadet Tevruz, Abdulkadir Çapanoğllu’n dan torunu Nilufer Çapanoğlu, erken yaşta vefat eden oğlu Haluk Çapanoğlu’ndan torunu Aslıhan Çapanoğlu-Cellek ile kızı Saadet Tevruz’dan torunu Zeynep Tevruz kuzenlerime baş sağlığı dilerim. Necla Yengemizin ruhu şad olsun. Ne mutluki vefatından 1 ay önce elini öpmek ve sohbet etmek fırsatım olmuştu.
M. Celalettin Çapanoğlu