22 Ocak 2013 Salı

AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal:
Köylerimizin şehirlerden hiçbir farkı kalmadı

Ertuğrul Soysal
AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti iktidarıyla birlikte köylerin de geliştiğini belirterek, “Eskiden köy çeşmesinden su çekmekle yorulan kardeşlerimiz, artık evinin mutfağında, banyosunda musluğu çevirdiği zaman akan suyu var. Kanalizasyonu, kaldırımı, oyun parklarıyla köylerimizin şehirlerden hiçbir farkı yok” diye konuştu. Karaburun Köyü Muhtarı Mustafa Koçer de, “Hububat fiyatları ve hayvancılıkla ilgili sorunlarımızı vekilimize ilettik. Kendisi, bu konularla özellikle ilgilenileceğini söyledi” dedi.

Soysal’ın köy ziyaretleri

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, partililerle birlikte Sorgun ilçesine bağlı Karaburun ve çevre köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Köylerimizin şehirlerimizden hiçbir farkı yok

Burada köy sakinlerine hitap eden Soysal, AK Parti iktidarıyla birlikte köylerin de geliştiğini belirterek şöyle konuştu:

“Eskiden köylerimizin en büyük sorunları arasında yol ve su sorunu gelirdi. Muhtarlarımız, sürekli yol ve su sıkıntısının çözümü için uğraş verirdi. Çok şükür 11 yıllık AK Parti iktidarıyla bunların hepsi aşıldı. Bugün şehirde vatandaşlarımızın faydalandığı imkânlardan köylü vatandaşımız da yararlanıyor. Eskiden köy çeşmesinden su çekmekle yorulan kardeşlerimiz, artık evinin mutfağında, banyosunda musluğu çevirdiği zaman akan suyu var. Kanalizasyonu, kaldırımı, oyun parklarıyla köylerimizin şehirlerden hiçbir farkı yok.”

Geçmiş iktidarlar döneminde köylülerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifi’ne olan borçları yüzünden traktörlerinin haczedildiğini hatırlatan Soysal, “Şu an köylerimizi geziyoruz, köylü vatandaşlarımızın çoğunun traktörünü yenilediğini görüyoruz” dedi.

Muhtar Koçer: Hububat fiyatları ve hayvancılıkla ilgili şikâyetlerimizi ilettik

Karaburun Köyü Muhtarı Mustafa Koçer de köy sakinleri adına Milletvekili Soysal’a teşekkür ederek, “Köyümüze milletvekilimizin gelmesi, sohbet etmesi, bizleri sevindirdi. Sağ olsun milletvekilimizin köyümüze bu 3. gelişi. Eskiden sadece seçimden seçime bizler ziyaret edilir, hatırlanırdık. Böyle ziyaretlerin olması bizleri mutlu ediyor. Hububat fiyatları ve hayvancılıkla ilgili sorunlarımızı vekilimize ilettik. Kendisi, bu konularla özellikle ilgilenileceğini söyledi” dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

acaba başka dünyalarda mı yaşıyoruz? yoksa bu vekil neden bahsettiğin farkında mı değil?