31 Ocak 2013 Perşembe

Boğazlıyan Kaymakamı Çelik, İstanbul’da Boğazlıyan ve Köyleri Derneği’ni ziyaret etti

İstanbul'daki Boğazlıyanlılar, Boğazlıyan Kaymakamı Çelik'le birlikte

24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarı EMITT, İstanbul’daki Yozgatlıların hasret gidermelerine de vesile oldu.

Bu yıl fuardaki Yozgat standında bakır işlemeciliği sanatı ürünleriyle temsil edilen Boğazlıyan ilçesi, İstanbul’daki Boğazlıyanlıları da heyecanlandırdı ve gururlandırdı.

Merkezi İstanbul’da bulunan “Yozgat Boğazlıyan ve Köyleri Derneği”nin temsilcileri, fuarda Yozgat standını ziyaret ettiler. Boğazlıyan Kaymakamı Ömer Faruk Çelik de fuarın son günü dernek merkezine giderek iade-i ziyarette bulundu. Dernek, Kaymakam Çelik’in onuruna kahvaltı verdi.

Dernek başkanı Memiş Öztekin, “İlçemizin böyle büyük bir fuarda temsil edilmesini sağlayan Kaymakamımız Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ediyoruz. Kendini bir Boğazlıyanlı olarak hisseden ve kısa zamanda ilçemizin sorunlarının giderilmesi adına üstün gayret sarf eden Kaymakamımıza tüm Boğazlıyanlılar adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kaymakam Çelik de Boğazlıyanlı dernek üyeleriyle sohbet ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Dernek üyeleri, “İlk defa bir Boğazlıyan Kaymakamını derneğimizde misafir etmenin onurunu yaşıyoruz. Bizi ziyaret ederek memleketimizden uzak diyarlarda yalnız olmadığımızı hissettiren Kaymakamımıza teşekkür ederiz” diyerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Emitt Fuarı Yozgat standında Boğazlıyan bakır işlemeciliği ürünleri sergilenmişti.

Fotoğraflar: Boğazlıyan Kaymakamlığı

Hiç yorum yok: