20 Aralık 2012 Perşembe

Yozgat Milletvekili Bozdağ,
Avusturya’daki Yozgatlılarla bir araya gelecek

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ
Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Avusturya’daki Türklerin sıkıntılarını ve taleplerini dinlemek amacıyla Viyana’ya gidiyor. 21-23 Aralık tarihleri arasında Avusturya’yı ziyaret edecek olan Bozdağ, Avusturya’daki vatandaşlarla ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelecek.

Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Avusturya’nın Başkenti Viyana’da yaşayan Yozgatlı hemşehrileri ile de bir araya gelecek. Bozdağ, Avusturya Yozgatlılar Federasyonu’nu ziyaret edecek.

Bozdağ, Viyana seferine çıkıyor

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları’ndan Sorumlu Başbakan Yardımcısı olan Bozdağ, 21 Aralık’ta Viyana İslâm Federasyonu ve Viyana İslâm Lisesi’ni gezecek. Aynı gün Viyana Özel Phönix Lisesi’ni ziyaret edecek olan Bozdağ, daha sonra Avusturya Türk İslâm Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Birliği’ni (ATİB) ziyaret edecek. Bozdağ, Avusturya’daki Müslümanlar arasında dinî hayatı desteklemek amacıyla kurulan ve tüzel kişiliği bulunan Avusturya İslâm Cemaati Başkanlığı’nın ardından Türk Federasyonu’nda Türklerle bir araya gelecek.

Bozdağ, 22 Aralık Cumartesi günü de temasları kapsamında Viyana’daki Türk öğrenciler tarafından kurulan Uluslararası Öğrencileri ve Öğrenci Aktivitelerini Destekleme Derneği olan WONDER’de Türk öğrencilerle buluşacak. Bozdağ, Viyana’da Avusturya Alevi İslam İnanç Toplumu’nu, daha sonra Avusturya İslâm Kültür Merkezleri Birliği ve UETD Avusturya Şubesi’ni de ziyaret edecek ve burada vatandaşlara hitab edecek.

Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Avusturya’nın Başkenti Viyana’da yaşayan Yozgatlı hemşehrileri ile de bir araya gelecek. Avusturya Yozgatlılar Federasyonu’nu ziyaret edecek olan Bozdağ, aynı günün akşamında MÜSİAD’ın ev sahipliğinde Türk girişimcilerle akşam yemeğinde bir araya gelecek. Bozdağ ve beraberindeki heyet 23 Aralık Pazar günü yurda dönecek.

Hiç yorum yok: