31 Aralık 2012 Pazartesi

Yeni yıldan ortak beklenti: Barış, huzur, refah…

Yozgat Valisi ve Milletvekillerinin yeni yıl mesajları
Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal ile AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, yayınladıkları mesajlarla Yozgat halkının yeni yılını kutladılar.


Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, yayınladığı yeni yıl mesajında, Yozgat’ın kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi ve demokratikleşme yolunda ilerleme kaydedilebilmesi için herkese sorumluluk düştüğünü belirterek, “Bu sebeple, inancımızı ve umudumuzu yitirmeyerek, daha iyiye ulaşmak için çok çalışmalı, ülkemizi daha mutlu yarınlara taşımak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz” dedi.

Bütün vatandaşların ve mesai arkadaşlarının yeni yılını kutlayan Vali Yazıcı, yeni yılın birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başer: 2013’te Yozgat’a lâyık olduğu hizmetleri sunacağız

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de, Türkiye’nin 2012 yılında ekonomik sıkıntıları aşmak için büyük bir çaba gösterirken, yurttaşlarının temel hak ve özgürlüklerini geliştirmek ve çağdaş dünyayla bütünleşmek için önemli adımlar attığını belirtti.

Daha müreffeh bir Türkiye’de yaşamanın herkesin ortak dileği olduğunu ifade eden Başer, “2013 yılı içinde yine yoğun bir çalışma programı uygulayarak, Yozgatlı hemşehrilerimize lâyık olduğu hizmetleri sunacağız” dedi. Başer, yeni yıl mesajını şöyle tamamladı:

“Yeni takvim yılının insanlık âlemine, İslâm âlemine Yozgat’a, milletimize, ülkemize, barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah’tan temenni ederken yeni yılın Yozgat’ın hizmet ve yatırımlardan daha fazla pay aldığı bir yıl olarak geçmesini diliyorum.”


Soysal: 10 yılda büyük gelişme sağlandı

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ise yeni yıl mesajında, 2002 yılından 2013 yılına kadar geçen sürede Türkiye’nin, ekonomik ve sosyal alanda büyük gelişim ve değişim yaşadığını belirterek, “2013 yılının ülkemiz, milletimiz, devletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevginin, barışın, huzurun, kardeşliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın egemen olduğu bir dünya dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Açıkgöz: Temel hedefimiz müreffeh bir Türkiye

Fahri Açıkgöz
AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz de, Türkiye’nin her alanda ilerleyebilmesi için herkese büyük sorumluluklar düştüğünü belirterek, “Türk insanının yaşam düzeyini en ileri noktalara taşımak, bireysel hak ve özgürlükleri günün en ileri anlayış ve uygulamalarıyla genişletmek, daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiye’de yaşamak 2013 yılında da temel hedefimiz olacaktır” dedi.

Hiç yorum yok: