18 Aralık 2012 Salı

Sarıkaya Emniyeti bodrum kattan kurtulacak

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde 1985 yılında Polis Lojmanları olarak yapılan binanın bodrum katında hizmet veren ve mahalle arasında merkezden uzak oluşu sebebiyle özellikle kış aylarında sıkıntılara maruz kalan İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasına kavuşacak.

Karataş, Güneş'ten destek sözü aldı
AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Osman Turan Karataş, Yozgatlı bürokratlardan İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş ile makamında görüşerek, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ve MOBESE sistemi kurulması konularında yardım istedi.

Karataş’ın verdiği bilgiye göre Bakan Yardımcısı Güneş, konuyu takip edeceğini ve yeni bina inşasını bu yıl sonu yatırım programına aldıracağını söyledi. Güneş, İlçe “Sarıkaya büyük bir ilçe. Elbette Emniyet müdürlüğü Binası olması gerekir. Bu konu hakkında özel gayret sarf edeceğim” dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Yunus Emre Anadolu Lisesi’nin yanındaki boş hangarların yer aldığı arsa üzerine inşa edilmesi planlanıyor.

Ak Parti İlçe Başkanı Karataş, yaptığı açıklamada, “Sarıkaya Emniyet Müdürlüğü binamızın programa alınması için desteklerini esirgemeyen Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ’a, İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Osman Güneş’e, Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Kılıçlar’a, Milletvekillerimiz Sayın Ertuğrul Soysal’a, Sayın Yusuf Başer’e, Kaymakamımız Sayın Yaşar Dönmez’e, mesaisinin dışında dahi bir Sarıkayalı gibi çalışan Emniyet Müdürümüz Sayın Ökkeş Bulut’a teşekkür ederim” dedi. 

Hiç yorum yok: