23 Kasım 2012 Cuma

Yozgat’ın en başarılı 40 öğrencisi,
3 ili kapsayan turistik geziyle ödüllendirildi

Amasya-Çanakkale
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yozgat’ın merkez ilçesi ve diğer 13 ilçesinde tespit edilen en başarılı 40 öğrenciyi, Amasya, Ankara-Polatlı ve Çanakkale’yi kapsayan turistik geziyle ödüllendirdi.

Yozgat Cumhuriyet Meydanı’ndan 2 öğretmen gözetiminde otobüsle hareket eden öğrencileri İl Millî Eğitim Müdürü Saim Kuş, müdür yardımcıları ve veliler uğurladı.

İl Millî Eğitim Müdürü Saim Kuş, gezi programı hakkında yaptığı açıklamada, “Derslerde öğretilen tarihin yaşandığı yerleri, öğrencilerimize göstermek için Cumhuriyet Gezileri düzenleniyor. Amasya, Ankara-Polatlı ve Çanakkale’yi kapsayan bir gezi programımız var. İl merkezimiz ile beraber 14 ilçemizden en başarılı öğrencilerimizden seçilen grubumuzu bugün gezi için gönderdik” diye konuştu.

Cumhuriyet Gezileri’ni belirli aralıklarla düzenlediklerini hatırlatan Kuş, “Bundan iki ay öncesinde de bir gezi düzenlemiştik. Bu gezinin devamında istedik ki, çocuklarımız atalarının savaşarak, kan dökerek kazandıkları mekânları görsünler. Umudumuz sağlık içerisinde gidip kazasız belâsız geri dönmeleridir” dedi.

Hiç yorum yok: