19 Kasım 2012 Pazartesi

Otoparklar, kamelyalar, seyir terasları, spor sahaları… Çamlık Millî Parkı muhteşem olacak

Yusuf Başer, Çamlık Millî Parkı'nda incelemelerde bulundu
Türkiye’nin ilk millî parkı olan Çamlık Millî Parkı, master planı çerçevesinde kurulacak sosyal tesislerle bambaşka bir çehreye bürünecek.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Millî Parkı Master Planı kapsamında 2 adet otopark, 40 adet kamelya, 1 adet büfe, 1 adet voleybol sahası, 2 adet tek pota basketbol sahası, 1 adet mescit, 2 adet tuvalet, 2 adet çeşme, 9 adet seyir terası, ve yürüyüş yolları yapılacağını, yapılacak piknik alanlarının güzel bir şekilde aydınlatılacağını bildirdi. Parkın 2013 yılının ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Mayıs 2011 tarihli Yozgat ziyaretinde açıkladığı Çamlık Millî Parkı Master Planı kapsamında çalışmaların başladığını söyledi.

30 dönümlük alan üzerine tesis edilecek olan parkın Yozgat halkına yakışır bir park olacağını ifade eden Başer, “Park içerisinde 60 araçlık 2 adet otopark, 40 adet kamelya, 1 adet büfe, 1 adet voleybol sahası, 2 adet tek pota basketbol sahası, 1 adet mescit, 2 adet tuvalet, 2 adet çeşme, 9 adet seyir terası, yürüyüş yolları ve aydınlatma yer alacak. İnşaat için 2 aylık bir süre var ancak hava şartlarından dolayı gecikebilir. Burası 2013 yılının başlarında hizmete açılacak” dedi.

Hiç yorum yok: