24 Kasım 2012 Cumartesi

Şimşek gecikmenin sebebini açıkladı: Metrekarede 100 TL’lik maliyeti 20 TL’ye düşürdük

Eski Yozgat Yolu
1960’lı yılların başlarında Ankara-Sivas Karayolu hizmete girdikten sonra kendi hâline bırakılan, Sorgun ilçesini Sanayi Sitesi’ne bağlayan alternatif yol durumundaki ‘Eski Yozgat Yolu’, Sorgun Belediyesi tarafından asfaltlanmaya başlandı.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ‘Eski Yozgat Yolu’ konusunda pek çok şikâyet aldıklarını belirterek, yolun asfaltlanmasının neden bu kadar geciktiğine açıklık getirdi. Başkan Şimşek, şunları söyledi:

Başkan Şimşek: Asfalt plentinin
üretime geçmesini bekledik.
“Biz belediye olarak o yolu bugüne kadar kilit parke de yapabilirdik. Ancak ilçemizin en eski ve en önemli yollarından biri durumundaki bu yolun bir bulvar görünümüne kavuşmasını istiyorduk. Bunun için de sıcak asfalt yapmayı planladık. Bunun için bugüne kadar bekledik. Daha önce de yapabilirdik. Ancak o zaman şimdi metrekaresini 20 Liraya mal ettiğimiz asfaltı, dışarıdan almak durumunda kalacaktık ve metrekaresini 100 Liraya mal edecektik. Bunun için asfalt plentinin üretime geçmesini bekledik. Çalışmalarımıza dün başladık ve ekibimiz elemanları gece saat 03.00’ e kadar çalıştılar. Yağmur-yaş gelmeden 3-4 gün içerisinde buranın asfaltını bitireceğiz ve bu yolu bulvar durumuna getireceğiz.”

Hiç yorum yok: