24 Kasım 2012 Cumartesi

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Türk Halk Müziği Korosu'nun konseri beğeniyle izlendi
24 Kasım Öğretmenler Günü, Yozgat’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Saat 10:15’ten itibaren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda devam etti.

Vali Vekili Kemal Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Recep Yalçınkaya, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı program Fuaye Salonu’nda ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılması ile başladı.

Vali Vekili Kemal Şahin ve davetliler, serginin gezilmesinin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa geçtiler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, protokol konuşmaları, mesleğe yeni giren öğretmenler ve emekli öğretmenler adına yapılan konuşmalar, şiirlerin okunması, yemin töreni, ödül ve belge töreninin ardından öğretmenlerden oluşan Türk Halk Müziği Korosu’nun konseriyle sona erdi.

Hastanedeki öğretmenlerini unutmadılar

Ziyaret, hastanedeki öğretmeni
duygulandırdı...
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Danyal Kocabeyoğlu, Öğretmenevi Müdürü Fatih Başkal ve öğrenciler, akciğer rahatsızlığı sebebiyle Yozgat Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları servisinde tedavi gören Yozgat Serpil Akdağ Anadolu Lisesi Müdürü Ömer İbiş’i ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladılar. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ömer İbiş ise, “Unutulmamak çok güzel” dedi.

Hiç yorum yok: