29 Eylül 2012 Cumartesi

Yoksul çiftlere zengin nikâh töreni

Gamze Moda Evi ve Yozgat Belediyesi’nin işbirliği ile, maddî durumları kısıtlı 20 çift için, Yozgat’ın yeni mesire alanı Şahin Tepesi’nde toplu nikâh töreni düzenlendi.

Şahin Tepesi Seyir Terası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer’in kıydığı nikâhta, çiftlerin nikâh şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Bozok Üniversitesi Rektörü Tamer Uçar, Şahin Tepesi sosyal tesislerinin yapım masraflarını üstlenen hayırsever işadamı Bilal Şahin, eski Milletvekillerinden Ali Şakir Ergin, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Millî Güreşçi Rıza Kayaalp ve Gamze Moda Evi’nin sahibi Gamze Kiracı yaptı.

Törende genç çiftlere sponsor firmaların hediyeleri de dağıtıldı.

Annemin hayali gerçek oldu

Toplu nikâh töreni projesinin sahibi olan ve 20 geline gelinlik hediye eden Gamze Moda Evi’nin sahibi Gamze Kiracı “Rahmetli annemin hayallerini süsleyen bu güzel projeyi hayata geçiren Yozgat Belediyesi’ne ve saygıdeğer başkanına şükranlarımı sunuyorum. Belediyenin tüm ekibine de teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok: