30 Eylül 2012 Pazar

MHP Genel Başkan Adayı Türker: Milliyetçi hareketi özüne döndürmek için aday oldum

Eski MHP Yozgat Milletvekili ve MHP Genel Başkan Adayı Mesut Türker, MHP’nin ve ülkücü hareketin iyi yönetilmediğini öne sürerek, MHP’nin 4 Kasım’da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayı’nda milliyetçi hareketi özüne döndürmek için genel başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Eski MHP Yozgat Milletvekili ve MHP Genel Başkan Adayı Mesut Türker, Yozgat Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda kendisine destek veren partililerle bir araya geldi.

Türker, burada yaptığı konuşmada, MHP’nin ve ülkücü hareketin iyi yönetilmediğini öne sürerek, MHP’nin 4 Kasım’da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayı’nda milliyetçi hareketi özüne döndürmek için genel başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Hemşehrilerinin karşına her zaman alnı açık, başı dik, şerefiyle, haysiyeti ve onuruyla geldiğini ifade eden Türker, “Bu sefer mücadelem çok çetin. Bu mücadele sadece basit bir çıkar, siyasî bir gelecek değil, dünya insanlığı adına, mazlum milletler adına karşınıza geldim. Benin davam, basit, sıradan bir parti genel başkalığı değil, Allah yoludur, Allah davasıdır” diye konuştu.

Haksızlığa karşı tavır koyduğu için kendi hareketinden dışlandığını iddia eden Türker, şöyle konuştu:

‘Mesut Türker’den uzak durun’ talimatı

“Mesut Türker ismi Yozgat’ta söylenirken, yankılanırken, şimdi genel merkezin talimatıyla beni gören bazı arkadaşlarım maalesef yolunu değiştirir oldu. Çünkü genel merkez, ‘Aman Mesut Türker’den uzak dur’ diyor. Sebep ne arkadaş? Mesut Türker’in şaibeli neyi var? Bizim gırtladığımızdan haram lokma geçti mi? Biz, yediğimiz bir lokmanın bile muhasebesini yapanlardanız. Onun için ülkücülükten de taviz vermeden, onurumla, haysiyetimle karşınıza geldim.”

Hiç yorum yok: