25 Haziran 2012 Pazartesi

Rektör Yardımcısı Prof. Karaca, sağlık sorunları sebebiyle istifa etti, 3 aylığına İngiltere’ye gidiyor

Rektör Uçar, Karaca’yı veda yemeğinde plaketle uğurladı

Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca, sağlık sorunları sebebiyle bu görevinden istifa etti.

Üç ay süreyle akademik bir çalışma yapmak üzere İngiltere’de bulunan Oxford Üniversitesi’ne gidecek olan Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca’ya veda yemeği verildi. Galata Çamlık Otel’de düzenlenen veda yemeğine Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları ve yakın çalışma arkadaşları katıldı.

Rektör Uçar, Prof. Karaca’ya şimdiye kadarki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti ve başarılar diledi. Uçar, bir yıl boyunca uyumlu bir ekip olduklarını, Karaca’yı ilk tanıdığı günden bu yana iyi bir akademisyen ve başarılı bir bilim insanı olarak gözlemlediğini, bu yönüyle Bozok Üniversitesi’nin bütün yurtta tanınmasında önemli rol oynadığını söyledi. Uçar, Prof. Karaca’nın kendisinin de önümüzdeki süreçte bu yönde çalışmalarını sürdürmek arzusunda olduğunu, aynı zamanda sağlık sorunları sebebiyle idarî görevini bırakmak istemesinin anlayışla karşılanması gereken bir durum olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca ise yaptığı konuşmada ekipte bulunan bütün çalışma arkadaşlarının son derece nazik, anlayışlı, çalışkan ve özverili olduğunu, Bozok Üniversitesi’nde önemli hizmetlerin yerine getirileceğine inandığını söyledi. Karaca, yemeğe katılan herkesle tek tek vedalaşarak Yozgat’tan ayrıldı.

Hiç yorum yok: