20 Haziran 2012 Çarşamba

CHP, yerel seçim çalışmalarına Aydıncık’ta başladı

CHP Yozgat il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri, Aydıncık ilçesinde bir araya gelerek, yerel seçim çalışmalarını başlattı.

CHP İl Başkanı Onur Kaytan, AK Parti’nin 2002 yılından bu yana Yozgat’ta oylarını sürekli artırmasına rağmen, il ve ilçelerin devlet imkânlarından ve yatırımlarından aldığı payın giderek düştüğünü ileri sürdü. Kaytan, “Bizler, kadrolarımızı yenileyerek iktidara doğru ilerlemeye gayret edeceğiz ve Yozgat ve ilçelerinin bu geri kalmışlık yapısını kıracağız” dedi.

Aydıncık Kasır Tepesi’nde düzenlenen toplantıya CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, CHP Aydıncık İlçe Başkanı Çetin Çetin, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Çetin Çetin, ilçelerinde ilk defa böylesine geniş katılımlı bir toplantı düzenlediklerini belirterek, şu açıklamada bulundu:

“Bu toplantının asıl amacı, partililerimizle, il ve ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek Cumhuriyet Halk Partisi’ni ilimiz, ilçelerimiz ve köylerimizde eksikleri neler; bunu parti büyüklerimizle fikir alışverişinde bulunarak değerlendirmek istedik. Aynı zamanda yerel seçim çalışmalarına da şimdiden başlamış bulunmaktayız.”

CHP İl Başkanı Onur Kaytan da, 2002 yılından bu yana Yozgat’ta iktidar partisinin milletvekili sayısını ve oyunu artırarak devam ettiğini belirterek, “Buna rağmen il ve ilçelerimizin, devlet imkânlarından ve yatırımlarından aldığı pay giderek düşmüştür. Bizler, kadrolarımızı yenileyerek iktidara doğru ilerlemeye gayret edeceğiz ve Yozgat ve ilçelerinin bu geri kalmışlık yapısını kıracağız” diye konuştu.

Hiç yorum yok: