29 Haziran 2012 Cuma

Bakan Yılmaz, umutları tazeledi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Savunma sanayisinde de Yozgat’ta iyi bir şeyler yapmak istiyoruz. Yozgat, Sivas ve Tokat’ı el birliği içerisinde savunma sanayisinde hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Yeni Yozgat Askerlik Şubesi törenle açıldı

Yozgat Askerlik Şubesi’nin yeni hizmet binası, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katıldığı bir törenle açıldı.

Tören öncesi Yozgat Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Yılmaz, burada muhabirlerin sorularını cevapladı. Bakan Yılmaz, bir soru üzerine, savunma sanayisi alanında Yozgat’a kamu yatırımı yapılacağına dair umutları tazeledi. Yılmaz, şunları söyledi:

“Bu göreve başladığımız sırada gerçekten de Türkiye kültürünün özü Yozgat, Tokat ve Sivas’ı savunma sanayiinde mutlaka iyi bir yere gelmesi için bir çalışma başlattık. Süreç çabuk geçiyor. Hızlandırılmasını söyledik. Savunma sanayiinde de Yozgat’ta iyi bir şeyler yapmak istiyoruz. Burada kuracağımız bir tesisin güvenlik sistemine bile ihtiyacı yok. Vatandaşı devletine sadık ve devletin hizmetinde ilâve güvenlik gerektirmeyen bölge. Dolayısıyla da biz de bunun farkındayız. Yozgat, Sivas ve Tokat’ı el birliği içerisinde savunma sanayiinde hak ettiği yere getireceğiz.”

Valilik ziyaretinin ardından Başbakan Yardımcısı AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Yozgat Askerlik Şubesi’nin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldılar.

Ziyaret defterinin imzalanmasından sonra Yozgat Askerlik Şubesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a terhis belgelerinin bir örneği hediye edildi.

Hiç yorum yok: