28 Haziran 2012 Perşembe

AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Karataş:
Yatırım yok, işsizlik çok, ilçemiz göçüyor!..

AK Partili başkan da şikâyetçi

AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Osman Turan Karataş, köy muhtarlarıyla yaptığı toplantıda ilçelere yapılan yatırımların adil olmadığını ifade ederek sitemde bulundu. Karataş, “İlçemiz, yatırımların az olması ve işsizlik yüzünden büyük şehirlere göç vermeye devam ediyor. Bu göçün engellenmesi için iş imkânlarının sağlanması, istihdama yönelik yatırımların olması gerekmektedir” dedi.

AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Osman Turan Karataş, köylerde yaşanan sıkıntıların tespit edilmesi amacıyla Mehmetoğulları Otel’de köy muhtarlarıyla toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ile 56 köy ve mahalle muhtarı katıldı.

AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Osman Turan Karataş, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“AK Parti ile gerek ilimiz gerekse ilçelerimiz hizmete kavuştu. Bazı ilçelerimize daha fazla yatırımlar yapıldı. Bu kapsamda bizler de ilçemize daha fazla yatırımların yapılmasını istiyoruz. Burada da bizlere ve sizlere büyük görevler düşüyor. Hep birlikte, el birliği ile inşallah istenilen yatırımları almak için çalışacağız.

İlçemiz, yatırımların az olması ve işsizlik yüzünden büyük şehirlere göç vermeye devam ediyor. Bu göçün engellenmesi için iş imkânlarının sağlanması, istihdama yönelik yatırımların olması gerekmektedir. Bu yatırımların başında Bozok Üniversitesi’ne bağlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksekokulu’nun bir an önce bitirilerek eğitime başlaması gerekiyor. İlçemize yeni yapılması planlanan bazı kurumlarımız için yapım inşaatlarının da başlayarak ilçemize kazandırılması gerekir. Ayrıca büyük bir öneme sahip tarihî Roma Hamamı’nın ilçemiz ve ülke turizmine kazandırılması da oldukça önemlidir. Bu yönde yapılan ve yapılacak çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemiz, gelişimini hızla sürdürecektir.”

Köy ve mahalle muhtarları da yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek, ihtiyaçlarının giderilmesini istediler.

Hiç yorum yok: