9 Mayıs 2012 Çarşamba

Seyir terası bu yaz hizmete girecek

Projesi Yozgat Belediyesi tarafından hazırlanan ve masrafları hayırsever işadamı Bilal Şahin tarafından karşılanarak Nohutlu Tepesi’ne yaptırılan seyir terası, önümüzdeki Temmuz ya da Ağustos ayında hizmete girecek.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, “Şu anda bina inşaatının yüzde 99’u tamamlandı ve çevre düzenlemesini yapıyoruz. Seyir Terası projesi için Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan da destek alındı. İnşallah bu yıl içerisinde tamamlayıp hizmete açacağız” dedi.

Seyir Terası projesinin içerisinde düğün salonu, restoran, piknik alanları, çocuk oyun grupları, kamelyalar ve yürüyüş parkurlarının bulunduğunu ifade eden Başkan Başer, şunları söyledi:

“Yapılan farklı ışıklandırma ile birlikte burası geceleri de farklı bir görüntü oluşturacak. İnşallah Seyir Terası projemiz tamamlandığında Yozgat halkı ve il dışından gelen misafirlerimiz için yeni bir piknik ve gezinti alanı ortaya çıkmış olacak. Burası ayrıca Çamlık Milli Parkı’na alternatif oluşturup, oranın yükünü hafifletecek. Seyir Terası’nın yapılması konusunda bize büyük destek sağlayan ve ilimize çok güzel eserler kazandıran hayırsever İşadamı Bilal Şahin Beye çok teşekkür ediyoruz.”

Hiç yorum yok: