7 Mayıs 2012 Pazartesi

Çayıralan MYO’nun temeli 12 Mayıs’ta atılıyor

Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin, ilçenin sosyal ve kültürel bakımdan gelişmesine büyük katkı sağlayacağını belirttiği Çayıralan Meslek Yüksek Okulu’nun temelinin, 12 Mayıs Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın da katılacağı bir törenle atılacağını bildirdi.

Çetin, “Çayıralan halkı, özlemle beklediği meslek yüksek okuluna kavuşuyor. Okulun inşaatını yapacak yüklenici firma, binanın 2 yılda tamamlanacağını taahhüt etti. Fakat biz bunun daha erken bitirileceğini tahmin ediyoruz. Meslek yüksek okulunun ilçemize çok büyük faydalar sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

“Bekir-Gülşal Eryılmaz Meslek Yüksek Okulu” adı verilecek olan okulun inşasını Çayıralanlı işadamlarından Hüseyin Eryılmaz (Eryılmazlar Grup) üstlenmişti.

Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Çakmak Çetin, bu yıl 40 bin metrekare alana kilitli parke döşeyeceklerini, 5 dönümlük bir alana yapacakları park için de kamelyalar ve oyun grupları aldıklarını bildirdi.

Çetin, Çayıralan’ın en güzel mesire alanlarından birisi olan Kaynarpınar mesire alanında ağaçlandırma çalışması yaptıklarını, bu alanın çevre ilçelerden de ziyaretçi aldığını söyledi.

Hiç yorum yok: