1 Mart 2012 Perşembe

Daha yeşil bir Yerköy için
Kaymakamlık ağaç dikme kampanyası başlatıyor

Yozgat Yerköy Kaymakamlığı, daha yeşil ve havası daha temiz bir Yerköy için ağaç dikme kampanyası başlatıyor.

10 bin fidan dikilecek

Yerköy Kaymakamlığı, Yerköy’deki bütün kamu kurumlarına bir yazı yazarak, fidanlar kaymakamlık tarafından karşılanmak üzere, nereye ne kadar fidan dikebileceklerini sordu.

Kampanya çalışmalarını değerlendirmek üzere bir toplantı düzenleyen Kaymakam Bayram Gale, kurumlara yönelik çalışma sonucunda Yerköy’e 10 bin fidan dikilebileceğinin tespit edildiğini açıkladı.

Toplantıda, fidanların ziyan olmaması için, dikiminde nelere dikkat edileceği, dikimden sonra bakımının nasıl yapılacağı ve vu kampanyada hangi elemanların görevlendirileceği konuları değerlendirildi.

Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen M. Deniz Işılar, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Demirel, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kepir, İlçe Mal Müdürü Adil Ünsal, Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, Saray Belediye Başkanı Mustafa Kılıçaslan ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ersoy katıldı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yerköyün böyle bir çalışmaya ihtiyacı vardı çok iyi düşünülmüş.bunun dışında bir de yolları düzelse çok daha iyi olur.çiçekdağı tarafındaki sanayiine giden ara yollar çok kötü..