21 Mart 2012 Çarşamba

Çekerek’in yeni Kaymakamı görevine başladı

Çorum’un Mecitözü Kaymakamlığı’nda Kaymakam Vekili olarak görev yaparken Çekerek’e atanan Kürşad Atak, yeni görevine başladı.

Atak, göreve başlaması münasebetiyle yaptığı açıklamada, “İlçe insanının sıcak kanlılığından ve samimiyetinden hoşnut oldum. İmkânlar doğrultusunda ilçemiz için gerekeni en güzel şekilde yapacağım. Çekerek ilçesi, her zaman benim için değerli olacak” dedi.

Kürşad Atak kimdir?

1979 yılında Ankara’nın Kazan İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur. Hâlen Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Kentleşme ve Çevre Sorunları Dalında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Askerlik görevini Diyarbakır’da tamamladı. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nda Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı olarak çalıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan sınavı kazanarak Hatay Kaymakam Adayı olarak atandı.

21 Aralık 2009 tarihinden bu yana Mecitözü Kaymakam Vekilliği görevini yürütmekte iken Yozgat’ın Çekerek İlçe Kaymakamlığı’na atanarak 19 Mart 2012 tarihinde göreve başladı.

Hiç yorum yok: