31 Aralık 2011 Cumartesi

Sarıkaya’ya da MOBESE kurulacak

Kısa adı MOBESE olan “Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu”, Sarıkaya ilçesine de kurulacak. Sarıkaya Emniyet Müdürü Ökkeş Bulut, 2012 yılının Nisan ayında Sarıkaya’da MOBESE isteminin hizmete gireceğini, yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası için de gerekli işlemlerin yapıldığını ve 2012 yılında hizmete gireceğini bildirdi.

Gücümüzü halktan alıyoruz

Sarıkaya Emniyet Müdürü Ökkeş Bulut, makamında düzenlediği basın toplantısında, 2012 yılının Nisan ayında Sarıkaya’da MOBESE isteminin hizmete gireceğini bildirdi.

Bulut, “Mobese sisteminin hizmete girmesiyle suç ve suçluların yakalanmasında büyük kolaylık sağladığı gibi suçların önlenmesinde de büyük önem taşımaktadır” dedi.

Ökkeş Bulut, uzun zamandan beri Sarıkaya’da polemik konusu olan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü konusunda da şu açıklamada bulundu: “2012 yılında önceliklerimizden birisi, yeni emniyet binasının Sarıkayalılara kazandırılmasıdır. Bu konuda gerekli görüşmeler ve protokoller yapıldı. İnşallah önümüzdeki yıl ilçemize kazandıracağız.”

“Emniyet teşkilatı gücünü halkından alır. Olayın aydınlatılmasında en büyük pay sahiplerinden biri yine vatandaştır” diyen Bulut, polis vatandaş işbirliğinin en güzel örneğini geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Sarıkaya’da sergileyeceklerini söyledi.

Hiç yorum yok: